Linker

 • NorAlarm er en av landets

   NorAlarm er en av landets ledende og mest anvendte sikkerhetsselskap innenfor sikring i privat og næring segmentet. Med [...]

   Les mer

 • Bedriftskunde

   NorAlarm er en av landets mest innovative og framtidsrettede leverandører av sikkerhet, systemer og operative tjenester til det [...]

   Les mer

 • Leie av plass på vår 24/7 FG-alarmsentral

   Leie av plass på vår 24/7 FG-alarmsentral Vi tilbyr nasjonale partnere eller kunder med behov for alarm mottak, [...]

   Les mer

 • I stadig vekst

   I stadig vekst NorAlarm ble etablert i 1998 av lokalt initiativ og kapital. Selskapet er et av landets [...]

   Les mer

I stadig vekst

NorAlarm ble etablert i 1998 av lokalt initiativ og kapital.
Selskapet er et av landets ledende alarm og sikkerhetsselskap – og det eneste med egen politi og forsikringsgodkjent (FG) 24/7/365 alarmsentral i regionen.

Selskapets hovedaktiviteter er operative tjenesteleveranser, salg, prosjektering, montering og service på høyteknologiske sikkerhetsløsninger for det profesjonelle og private markedet tilknyttet egen alarmsentral.

NorAlarm har utviklet flere innovative løsninger for sikring av objekter som kan defineres som vitale ut i fra samfunnsmessige, private og kommersielle perspektiv og interesser.

Selskapets aktiviteter spenner seg dermed fra høyteknologiske tekniske sikkerhetsløsninger til nasjonale partnerkonsept med teknologi og 24/7 alarmstasjonstjenester i sentrum.

Noralarm bistår kunder med å forebygge, kontrollere og dempe forstyrrelser og tap i drift, organisasjon og eiendeler.

Kundene representerer et bredt tverrsnitt av ledende merkevarer fra både privat, profesjonell og offentlig sektor inkludert forsikring, bank og finans, industri, energi, media, farmasøytisk industri, mat, transport, tjenester og myndigheter, kommuner og virksomheter i offentlig sektor.

Fra 2007 er NorAlarm et datterselskap i Lyse-konsernet og forestår i den sammenheng blant annet den operative leveranse og koordinasjon ifb konsernets nasjonale Altibox partner satsing.

For mer informasjon se gjerne på vår grafiske oversikt over produkter, tjenester og segmenter på www.securecity.no.

Her vil en få et greit pedagogisk overblikk over hva vi arbeider med i fra et sikkerhet, service, tjeneste og teknisk perspektiv.